Fender-dimension-bass

Privé Basgitaarles

(Coronamaatregelen, zie home page rechterkolom)

Mail: info@robhaccou.com of bel: 06 21 360 360

  • Mijn methode is persoonsgericht en geconcentreerd op feel, ritme en klank.  Ik vind in tempo spelen en niet onbedoeld vertragen heel belangrijk, dus werk ik af en toe met een metronoom.  Ik ben gespecialiseerd in ondersteunend baswerk.  Voor supervirtuoos solistisch basspel kun je beter een andere leraar zoeken.  Aan bod komen o.a. muziektheorie, zelf-gekozen songs, scales/akkoorden, in de vorm van verfijnde (vaak afspeelbare) tabulatuur en/of noten (low-res voorbeeld).  In de tabulatuur heb je keuze uit fretnummers of nootnamen (laatstgenoemde is beter).  Reeds in een vroeg stadium is er de mogelijkheid om zelf nummers uit te kiezen die muziektheoretisch geanalyseerd worden.
   Lesmateriaal wordt digitaal (pdf) toegestuurd.  Thuis kun je mee spelen met MIDI .tef files waarvan het tempo aanpasbaar is.
   Op de Muziekpagina kun je me horen spelen.

  • Lessen vinden plaats: maandag t/m vrijdag 13:00-22:00 uur, zaterdag 13:00-17:00 uur, in Rob Haccou’s studio te Zaandam.  ’s Zondags gesloten.

  • De eerste les kan gezien worden als proefles en kennismaking waarbij ik je ook ga vragen wat je graag wil spelen zodat ik weet welke basgitaarlessen je nodig hebt en wat voor tabulatuur.  E-mail je volle adresgegegevens, geboortedatum en telefoonnummer naar info@robhaccou.com en ik bel je om een afspraak te maken (je gegevens zijn veilig en worden niet gedeeld, zie privacy beleid).

  • Instrumenten kunnen niet gehuurd of geleend worden.  Laat je adviseren in een muziekwinkel.
   Let op:  basleerlingen dienen naast een eigen basgitaar en stemapparaat, tevens een draagbaar basversterkertje plus gitaarsnoer naar de lessen mee te nemen.

  • E-mail naar info@robhaccou.com of bel me (+31 (06) 21 360 360) of stuur een bericht via de contactpagina voor meer info.